Stroopwafel cakemix
Beschrijving
Met deze Stroopwafel cakemix bak je een heerlijke zoete cake met de smaak stroopwafel. De warme geur van karamel en kaneel komen je al tegemoet wanneer de cake in de oven staat.
Bereidingswijze:
400 gram Stroopwafel cakemix
175 gram zachte (room)boter
175 gram ei (± 4 eieren, maat S)
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Conventionele oven voorverwarmen op ± 160˚C. Boter met mixer zacht en romig kloppen. Voeg eerst de eieren toe en dan de mix voor Stroopwafel cake. Gedurende 2-4 minuten kloppen in de hoogste versnelling. Doe het beslag voor de Stroopwafel cake in een ingevette cakevorm (± 25 cm) Bak de Stroopwafel cake gedurende 55-65 minuten op ± 160 ˚C.
Ingrediënten: suiker, TARWEbloem, koekstukjes (TARWEbloem, TARWEmeel, kokosolie, raapzaadolie, suiker, GERSTemoutstroop, rijsmiddel:E500ii, zout), caramelstukjes (suiker, gedroogde glucosesiroop, palmolie, ongehard plantaardig vet (shea, palm, emulgator zonnebloem lecitine), water, gecondenseerde MELK gezoet, plantaardige olie(palm;raap), zout, SOJAlecitine, natuurlijk aroma, emulgator:E477;E472b, magere MELKpoeder, glucosestroop (TARWE), rijsmiddel:E450(i);E500(ii), rijstzetmeel, aardappelzetmeel, emulgatoren:E475;E471, zout, kaneel, E202, verdikkingsmiddel:E415, gebrande suiker, aroma, kleurstof:E160b(ii)
Voedingswaarde per 100 gram:energie: 1600kJ/382kcal, vetten: 2,4g, waarvan verzadigde vetten: 1,5g, koolhydraten: 83,8g, waarvan suikers: 49,9g, eiwitten: 4,8g, zout: 1,1g
Inhoud: 400 gram.